Vastgoedpresentatie

Optimale vastgoedpresentatie met de Style at Home professionals. We style, you sell!

Style at Home is bekend van

Ben je bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor een snellere verkoop van je panden of projecten? Voor de tijdelijke inrichting van vastgoed kan je kiezen tussen verschillende formules: kartonnen meubelen kopen en zelf de handen uit de mouwen steken of Style at Home inschakelen voor een professionele vastgoedstyling met verhuur van kartonnen meubelen, echte meubelen of luxe meubelen.

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling of vastgoedpresentatie is een dienst gespecialiseerd in het voorbereiden en verkoopklaar maken van vastgoed, met een minimum aan middelen. Als expert op het gebied van woningpresentatie heeft de vastgoedstylist slechts één doel voor ogen: een knappe frisse presentatie van het vastgoed met een snelle verkoop tot gevolg.

Waarom vastgoedstyling?

Binnen 30 seconden van het bezoek beslissen kandidaat-kopers of ze interesse hebben of niet. De eerste indruk is uitermate belangrijk.

Op internet vallen professioneel ingerichte woningen meer op en trekken meer kandidaat-kopers. Hierdoor wordt de onderhandelingspositie sterker.

Verkoop vastgoed nooit leeg. Lege ruimtes ogen kleiner, voelen koud en ongezellig aan en minpunten vallen extra hard op.

Professioneel ingericht vastgoed trekt veel meer geïnteresseerde kopers aan en laat tot 6 keer sneller verkopen.

Een stijlvolle en knappe opstelling brengt sfeer, gezelligheid en een welkom thuis gevoel.

Met een professionele inrichting trek je de aandacht naar de pluspunten van de woonst. Ingericht toont groter en dus waardevoller.

80% van de potentiële kopers hebben geen of weinig ruimtelijk inzicht (zeker niet wanneer het pand leeg of volgepropt staat).

Vastgoedstylist of interieurstylist?

Een vastgoedstylist mag je niet verwarren met een interieurstylist. Eigenlijk doen ze net het tegenovergestelde van elkaar. De interieurstylist creëert een gepersonaliseerd interieur op maat van de bewoner.

De vastgoedstyliste daarentegen streeft ernaar een woning zo aantrekkelijk te maken dat zoveel mogelijk kandidaat-kopers hierdoor gecharmeerd en verleid worden. Belangrijk is om van het vastgoed een verkoopbaar pand te creëren afgestemd op de  juiste doelgroep van kopers.

De basisprincipes van een vastgoedstyling:

Het team van Style at Home geeft jouw pand een stijlvolle uitstraling die de kandidaat-koper overtuigt en hem onmiddellijk thuis laat voelen.

Wat is bijzonder belangrijk voor een goede vastgoedstyling:

De focus leggen op de positieve elementen van de woonst en storende elementen verwijderen

Creëren van licht, rust en ruimte ​​

Een positieve eerste indruk creëren met het oog op sfeer en gezelligheid

Zorgen dat de woonst groter en waardevoller lijkt ​

Vastgoedstyling is een slimme investering!

Tot 6 maal sneller verkopen

Realiseer tot 20% meerwaarde

Aantrekkelijk maken voor een zo ruim mogelijk publiek

Creëren van licht, rust en ruimte

Vastgoed oogt groter en waardevoller

Een positieve eerste indruk creëeren

Wat kost het?

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur luxe pakketten

Verhuur Luxe Pakket

Een luxe inrichting tilt uw vastgoed naar een hoger niveau. Uw appartement of woning stylen met hoogwaardige meubilair en design kan aan 4.095,- euro voor 6 maanden. Uw project met standing en zonder moeite verkopen? Maak dan gebruik van ons luxe pakket.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur comfort pakketten

Verhuur Comfort Meubelen

We verhuren hedendaagse meubels en decoratie op tijdelijke basis. Vanaf 2.950,- euro huurt u een sfeervolle inrichting voor 6 maanden. Vooral bouwpromotoren laten hun kijkwoning of modelappartement inrichten met onze ComfortXL pakketten aan 3.495,- euro met een huurcontract van 6 maanden.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur kartonnen pakketten

Verhuur kartonnen meubels

Leegstaand vastgoed inrichten hoeft niet duur te zijn. Vanaf 1.150,- euro richten wij een volledig huis in met kartonnen meubilair en sfeervolle decoratie voor 6 maanden. Vooral makelaars en huiseigenaars huren onze kartonnen inrichtingen, maar ook bouwpromotoren voor projecten op de chape of een opendeurdag.

Quick Navigation