Vastgoedstyling

Verkoop vastgoed tot 6 keer sneller met home staging.

Vastgoedstyling voor verkoop van immobiliën brengt sfeer met meubels en decoratie, en u weet: sfeer verkoopt. Onze vastgoedstylisten richten uw woning in voor verkoop.

Onze missie: We style, you sell! 

Meer over vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling of home staging is het presentabel maken van uw vastgoed om met de minst mogelijke middelen het maximale uit de verkoop van uw pand te halen.

In het engels gebruikt men de term ‘stagen’, homestaging en meer precies ‘stage’ betekent “a place where something stands”. Het idee achter homestaging is dan ook het huis op zo een manier te presenteren dat potentiële kopers zich direct kunnen inbeelden dat ze er kunnen wonen en een emotionele verbinding aangaan met uw pand. 

Zijn uw kopers direct ‘verkocht’

Als vastgoedstylisten weten wij dankzij een grondige opleiding en jarenlange ervaring precies wat telt bij de eerste indruk van uw toekomstige kopers. Style at Home zorgt voor de perfecte setting voor de verkoop van uw vastgoed.

Ons doel is dus om uw pand aan de hoogst mogelijke prijs te laten verkopen op de vastgoedmarkt.

Dat doen we door de inrichting van een woning te herstructureren. Door tijdelijk verhuur van meubelen en leuke accessoires wordt de woning snel en goedkoop ‘geneutraliseerd’. We zorgen er voor dat uw huis bij zoveel mogelijk mensen in de smaak valt. Ook als je als eigenaar je appartement of woning wil verhuren, is het inschakelen van een vastgoedstylist een goed idee. Met slimme styling kunnen makelaars je eigendom in een handomdraai verhuren.

Lees onze blog over het verschil tussen home staging en interieurstyling.

Verkoop vastgoed aan een hogere prijs dankzij vastgoedstyling

Laten we als voorbeeld uw wagen of en kunstwerk nemen, waar fotografie ook verkoopsbevorderend is.

Vastgoed verkopen is net als een auto, kunstwerk of kledingstuk verkopen. Een stijlvolle inrichting en de juiste decoratie doet de koper dromen over wonen in het pand dat u te koop aanbiedt.

De verkoper moet trachten een emotionele binding te creëeren tussen een koper en het te verkopen pand. Home staging doet net dat. Uit een onderzoek bij 300 makelaars blijkt dat vastgoedstyling 196% ROI geeft.

De beloning van een minimale investering in goede vastgoedpresentatie is duidelijk: een hogere verkoopprijs en uw woning verkoopt tot wel 6 keer sneller!​

Wat doet een vastgoedstylist?

  • Gebruik maken van de aanwezige meubels en elementen
  • Het wegnemen van verkoop verstorende elementen
  • Focussen op de positieve elementen van de woonst

Heel vaak moeten we schilderen, vloerbekleding en verlichting vervangen, achterstallig kluswerk en onderhoud uitvoeren.

We richten ook alle kamers in met tijdelijke meubels en sfeervolle decoratie.

Lees hier waarom vastgoedstyling een vorm van kunst is.

Een prachtige tijdelijke inrichting met kartonnen meubels

Met de juiste inrichting kan u de sterke punten van een woning of appartement benadrukken. Mogelijke kopers letten namelijk op het interieur van een woning.

Wil u er als vastgoedmakelaar voor zorgen dat een modelappartement of kijkwoning in het oog springt, kan je gebruik maken van kartonnen meubelen.

Deze goedkope oplossing zorgt voor een stijlvol tijdelijk interieur en is erg makkelijk om op te stellen. De meeste kandidaat koper kunnen zich immers op het zicht niet voorstellen hoe een lege kamer er ingericht uit zou zien.

Steeds meer vastgoedmakelaars kiezen daarom voor kartonnen meubels om een woning aan te kleden. Bent u vastgoedstylist? Dan weet u (eventueel vanuit een opleiding) dat kartonnen meubelen gebruiken een van de basistechnieken is om de beste marktprijs te verkrijgen.

Kies voor onze kartonnen meubelen en verkoop je woning slim.

Voordelen van vastgoedstyling:

  • Tot 6 maal sneller verkopen
  • Realiseer tot 20% meerwaarde
  • Aantrekkelijk maken voor een zo ruim mogelijk publiek
  • Creëren van licht, rust en ruimte
  • Vastgoed oogt groter en waardevoller
    Een positieve eerste indruk creëeren