Vastgoedpresentatie

Huis inrichten voor verkoop? Leegstaande woning verkopen? Style at Home biedt professionele vastgoedpresentatie diensten en dit zowel voor de vastgoedprofessional als voor de particulier. Style at Home biedt verschillende oplossingen om uw vastgoed optimaal te presenteren. We style, you sell!

Style-at-Home-vastgoedpresentatie

Professionele vastgoedpresentatie

Als bouwpromotor op zoek naar een vakkundige samenwerkingspartner voor een vlottere verkoop van je onroerend goed? Voor de ideale vastgoedpresentatie zijn er diverse opties in tijdelijke inrichting. Je kunt kiezen voor het aanschaffen van kartonnen meubelen en zelf aan de slag gaan, of je kunt vertrouwen op Style at Home voor een professionele vastgoedstyling. Wij bieden zowel verhuur van kartonnen meubels, comfort meubelen, luxe meubilair of een combinatie.

WAT IS VASTGOEDSTYLING?

Vastgoedstyling of vastgoedpresentatie is een dienst gespecialiseerd in het voorbereiden en verkoopklaar maken van vastgoed, met een minimum aan middelen. Als expert op het gebied van woningpresentatie heeft de vastgoedstylist slechts één doel voor ogen: een knappe frisse presentatie van het vastgoed met een snelle verkoop en hogere verkoopprijs tot gevolg.

Waarom vastgoedpresentatie met home staging?

  • Binnen 30 seconden tijdens het bezoek beslissen kandidaat-kopers of ze interesse hebben of niet. De eerste indruk is uitermate belangrijk.
  • Op internet vallen professioneel ingerichte woningen meer op en trekken meer kandidaat-kopers. Hierdoor wordt de onderhandelingspositie sterker.
  • Verkoop vastgoed nooit leeg. Lege ruimtes ogen kleiner, voelen koud en ongezellig aan en minpunten vallen extra hard op.
  • Professioneel ingericht vastgoed trekt veel meer geïnteresseerde kopers aan en laat tot 6 keer sneller verkopen.
  • Een stijlvolle en knappe opstelling brengt sfeer, gezelligheid en een welkom thuis gevoel.
  • Met een professionele inrichting trek je de aandacht naar de pluspunten van de woonst. Ingericht toont groter en dus waardevoller.
  • 80% van de potentiële kopers hebben geen of weinig ruimtelijk inzicht (zeker niet wanneer het pand leeg of volgepropt staat).

VASTGOEDSTYLIST OF INTERIEURSTYLIST?

Een vastgoedstylist mag je niet verwarren met een interieurstylist. Eigenlijk doen ze net het tegenovergestelde van elkaar. De interieurstylist creëert een gepersonaliseerd interieur op maat van de bewoner. De vastgoedstyliste daarentegen streeft ernaar een woning zo neutraal mogelijk te maken waardoor zoveel mogelijk kandidaat-kopers zich thuisvoelen.

Belangrijk is om van het vastgoed een verkoopbaar pand te creëren afgestemd op de  juiste doelgroep van kopers.

Meer informatie vind je in onze blog: Wat is het verschil tussen de vastgoedstylist en interieurstylist?