Meubelverhuur

Tijdelijk meubels huren om vastgoed  in te richten voor verkoop

Meubels en decoratie brengen sfeer in uw vastgoed. Een goede styling maakt bij potentiële kopers het verschil tussen kopen of niet. Ontdek de verschillende mogelijkheden om meubels te huren bij Style at Home.

Ontdek onze pakketten

 

Meubelverhuur om leegstaand vastgoed in te richten.

Er zijn verschillende pakketten mogelijk het interieur van uw leegstaand vastgoed tijdelijk in te richten. Style at Home biedt pakketten op maat: luxe en design meubels, comfort meubels, expat meubels en kartonnen meubels. Hedendaagse meubels in combinatie met trendy decoratie en sfeervolle accessoires laten uw woning tot 6 keer sneller verkopen.

U kunt ervoor kiezen om zelf de styling te voorzien of om onze expertise in te zetten. Onze stylistes zijn experts op gebied van vastgoedstyling. De ruimtes van de woning zullen groter ogen en we creëren sfeer en gezelligheid door een juiste en optimale opstelling van de meubels met een trendy aankleding en verlichting.

Beter en sneller verkopen van uw vastgoed? Richt uw leegstaand panden in.

Onze pakketten zorgen voor een snellere verkoop aan een betere prijs. Style at Home is marktleider in het tijdelijk verhuren en verkopen van meubelen voor de residentiële sector. Jaarlijks verkopen en verhuren we meer dan 450 inrichtingen voor vastgoed aan bouwpromotoren, makelaars en particulieren.

Ook voor de kantorenmarkt bieden wij een oplossing voor het tijdelijke inrichten met kantoormeubilair. En alles voor een aantrekkelijke huurprijs!

Lees hier onze 10 tips voor een goede presentatie

Laat alles door één van onze Style at Home teams inrichten en huur de meubelen voor een periode vanaf 3 maanden.

  • Alle meubels voor de woonkamer, eetkamer en hoofdslaapkamer.
  • Volledige inrichting en montage met schilderijen, tapijten, kussens en plaids, gedekte tafel, beddengoed, kunstplanten en -bloemen, trendy decoratie en sfeervolle accessoires.
  • Ook meubilair voor terras of tuin.
  • Transport, brengen, halen en optimaal inrichten van de ruimtes.
  • Fotoshoot.
  • 360° fotografie bij het Luxe en design pakket.
  • Inboedelverzekering inbegrepen in de huurprijs.

Zelf als huurder een volledige woning inrichten met kartonnen meubelen vanaf € 275 excl. BTW.

Wilt u zelf uw woning verkoopsklaar maken met een beperkt budget? Kies voor de kooppakketten of huurpakketten van kartonnen meubelen.

Naar de shop

Meubelverhuur