“We style, you sell” is ons motto.

Meubels en decoratie brengen sfeer in uw vastgoed. En een goede styling kan bij potentiële kopers het verschil maken tussen kopen of niet. Hier leest u alles over kartonnen meubels huren bij Style at Home.

Maak kennis met ons team

Style at Home startte in 2010 en verhuurt meer dan 400 tijdelijke inrichtingen per jaar. Modelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden maken we sfeervol en gezellig. We laten ruimtes groter ogen en zetten de pluspunten van het vastgoed in de kijker.

Sinds 2014 werken we ook met Kartonnen meubelen. Vastgoedstyling werd hierdoor betaalbaar voor makelaars en huiseigenaars. Box in Office verzorgt de inrichtingen voor de kantorenmarkt.

In 2020 werd Style at Home Spain opgestart, onze magazijnen zitten in Barcelona. 

Op welke beurzen vind je ons?

  • MIPIM – Palais des Festivals Cannes
  • MAPIC – Palais des Festivals Cannes
  • REALTY – Gare Maritime
  • Salon van de Medeëigendom

Ons team

Manou Rottiers

Bezieler en doener

Enthousiaste gedreven ondernemer, zeer actief netwerker. Economist van opleiding, ervaren in de aankoop en sales met passie voor interieur en inrichten.

Nargiss

Ruimte tovenaar met oog voor detail

Gespecialiseerd in het combineren van kleuren en materialen. Heeft een geweldig ruimtelijk inzicht en een scherp oog voor detail. Houdt van reizen en tovert met onze inrichtingen.

Dominique

Straffe madam met goede smaak

Goede smaak en het hart op de juiste plaats geeft een perfecte cocktail voor Style at Home. Stijlvolle dame, houdt van lekker eten, avontuur en vliegt er graag in.​

Zoe

Social media madam

Creatieve knappe duizendpoot, houdt van lekkere koffie. Houdt onze sociale media campagnes op orde, weet van aanpakken en heeft een groot hart voor dieren.

Paul

Rekenwonder en Operationeel expert

Bewaakt de resultaten en onze cashflow. Burgi van opleiding en griezelig sterk in operations. Speelt met excel en cijfertjes en is gespecialiseerd in kostenbeheersing.

Severine

Interior Designer met een pittige touch

Pittige lieve lady met oog voor detail en afwerking. Gespecialiseerd in het omtoveren van uw huis tot een gezellige thuis “with a touch of Ginger”. Is onze vaste Vastgoedstyliste voor tips en advies.

Jef

Digital Marketing Genius

Webmaster met oog voor data en een passie voor marketing en sales. Altijd zin in een babbel over algoritmes en biedstrategieën. Als er iets ontbreekt op de website stuur dan zeker even een berichtje.

Cathy

Administratie en onthaal

Altijd goed gezind en immer vriendelijk, ontvangt onze klanten op de events.

Ilse

Commerciële duidendpoot

Gedreven commercieel, zorgt voor de acquisitie en is zorgzaam voor de klanten.

Louis

Sterke beer en handige harry

Meubels monteren en distribueren is zijn specialiteit.

Soufiane

Rustig en gecontrolleerd, veiligheid primeert

Brengt onze meubels en decoratie veilig en zorgzaam op hun plek.

Over ons