2 nieuwe klanten bouwpromotor per week

Style at Home is bekend van

2 nieuwe klanten bouwpromotor per week
2-nieuwe-klanten-bouwpromotor-per-week

2 nieuwe klanten bouwpromotor per week

Het was een zeer toffe week. Elke dag inrichten van de kust tot in het binnenland. We zaten in Koksijde, in Oostduinkerke, Haacht en Sint Katelijne Waver.

Je vindt de foto’s achter de links.

Volgende week is het nog drukker. Ik krijg gelukkig hulp van een toffe vastgoedstyliste Annelies van AB Vastgoedstyling. Het is erg leuk om samen een pand in te richten. Weer eens wat anders dan een verhuizer.

Volgende week vind je ons in Knokke, Antwerpen, Meise en Kontich. We mogen ook de stand inrichten van Microsoft in het Shoppingcenter van Sint Niklaas komend weekend.

Een gezellige woonkamer moet het worden met zeer veel kleur. Leuke uitdaging.Weeral 2 nieuwe bouwpromotoren als klant.

De Marketingactie werkt zeer goed. Ik kreeg ook de VTM over de vloer, hun productiehuis TV Basterds gebruikt onze kartonnen meubels in Familie! Nu moet ik toch eens gaan kijken naar dat programma :-).

Op 5 mei gaat er een volgende flyer de deur uit. We nodigen 800 bouwpromotoren uit op de Realty beursstand. Als ze hun briefkaart meebrengen, kunnen ze deze prachtige vaas van Antonio Sciortino winnen twv 595€ in de kleur van keuze. Ik wil ze eigenlijk zelf ook wel winnen, jij niet?

Quick Navigation