Zeer drukke weken achter de rug- Realty beurs was groot succes!

Style at Home is bekend van

Zeer drukke weken achter de rug- Realty beurs was groot succes!
zeer-drukke-weken-achter-de-rug-realty-beurs-was-groot-succes

Zeer drukke weken achter de rug- Realty beurs was groot succes!

Wat een drukke tijd achter de rug. Veel te druk om te bloggen :-(. Realty 2014 was een fantastische beurs met zeer veel leuke reacties: dat het zo gezellig was ingericht.

Kijk en geniet: Style at Home op Realty 2014 Van Turnhout naar Eindhoven, van Verviers naar Arendonk, van Kraainem naar Zaventem, van Poppel naar Ronse, deze weken hebben we het hele land weer doorkruist. Er zijn weer heel wat nieuwe panden bijgekomen, we zitten over de 100 ingerichte panden doorheen België. De business loopt zeer hard, gemiddeld groeien we elke maand met 2 tot 3 nieuwe klanten. De verhouding karton t.o.v. echte meubels is ongeveer 50/50. Zaventem met kartonnen meubels ingericht.

Piepkleine living, doch na het inrichten kreeg de makelaar geen opmerkingen meer hierover. Super toch! Ronse: leuke kartonnen keuken met kookeiland en kartonnen bedden, rest zijn echte meubels Meise: fantastische VOOR en NA, vuil vast tapijt weg en planken vloeren schuren, nieuwe keuken en badkamer, schilderen, grondige poetsbeurt en kartonnen meubels.

See how the magic works.

Turnhout1 en Turnhout 2: 2 woningen voor ex-pats ingericht, volgende week doen we de 3de.

Antwerpen1: 4 Studentenkamers in karton Antwerpen2: studio in karton Antwerpen3: appartement in karton.

Volgende week zitten we op maandag in Brussel (echte meubels), woensdag in Merksem (echte meubels) en in Essen (meubels in karton).

Donderdag in Turnhout (ex-pats verhuurpakket met echte meubels). Onze koopsite www.kartonnenmeubelen.be loopt ook vlot. De teller staat op 2 volledige huizen per week via de koopsite. Er kwam deze week onze eerste Franse klant langs, we leveren maandag aan de Franse Rivièra in Nice, is dat niet bangelijk!

Aan de Engelse vertaling wordt gewerkt om naast Fr, Nl ook de rest van Europa te bedienen. IK heb ook minder leuk nieuws, onze site lag er de laatste 2 weken een paar dagen uit.

Ons hosting bedrijf AlfaHosting werd aangevallen door Russische hackers. Ze vroegen losgeld aan onze leverancier, doch Alfa Hosting is hierop niet ingegaan. Er werden 13000 Belgische klanten “geïnfecteerd”. We zitten zitten zonder mail of website of de beide. Gelukkig werkt de mail nog in ons geval, de site zal ook snel terug on air zijn. VrijdagNM een lunchke met mijn ventje en ‘s avonds vind je ons op het Tuinfeest van VoKa in de Antwerpse Zoo. Duimen voor mooi weer.

Quick Navigation