Style at Home is bekend van

“We style, you sell” is ons motto.

Style at Home startte in 2010 en verhuurt meer dan 450 tijdelijke inrichtingen per jaar. Modelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden maken we sfeervol en gezellig. We laten ruimtes groter ogen en zetten de pluspunten van het vastgoed in de kijker. Sinds 2014 werken we ook met Kartonnen meubelenVastgoedstyling werd hierdoor betaalbaar voor makelaars en huiseigenaars. Box in Office verzorgt de inrichtingen voor de kantorenmarkt.
Style At Home

Manou Rottiers - Bezieler en doener

Enthousiaste gedreven ondernemer, zeer actief netwerker. Economist van opleiding, ervaren in de aankoop en sales met passie voor interieur en inrichten.

Sophie - Ruimte tovenaar met oog voor detail

Gespecialiseerd in het combineren van kleuren en materialen. Heeft een geweldig ruimtelijk inzicht en een scherp oog voor detail. Houdt van reizen, zoekt het onverwachte op en tovert met onze inrichtingen.

Style At Home
Style At Home

Dominique - Straffe madam met goede smaak

Goede smaak en het hart op de juiste plaats geeft een perfecte cocktail voor Style at Home. Stijlvolle dame, houdt van lekker eten, avontuur en vliegt er graag in.​

Social media madam

Creatieve knappe duizendpoot, houdt van lekkere koffie. Houdt onze sociale media campagnes op orde, weet van aanpakken en heeft een groot hart voor dieren.

Style At Home
Style At Home

Paul - Rekenwonder en Operationeel expert

Bewaakt de resultaten en onze cashflow. Burgi van opleiding en griezelig sterk in operations. Speelt met excel en cijfertjes en is gespecialiseerd in kostenbeheersing.

Severine - Interior Designer met een pittige touch

Pittige lieve lady met oog voor detail en afwerking. Gespecialiseerd in het omtoveren van uw huis tot een gezellige thuis “with a touch of Ginger”. Is onze vaste Vastgoedstyliste voor tips en advies.

Style At Home
Quick Navigation