Meubelverhuur

Kartonnen meubelen om lege ruimtes sfeervol in te richten

Meubels en decoratie brengen sfeer in uw vastgoed. En een goede styling kan bij potentiële kopers het verschil maken tussen kopen of niet. Hier leest u alles over kartonnen meubels huren bij Style at Home.

Style at Home is bekend van

HUUR MEUBELS, richt LEEGSTAAND VASTGOED In en Genereer sneller meerwaarde op je vastgoedinvestering

Style at Home meubelverhuur pakketten verkopen elke woning of appartement sneller en aan een betere prijs. Als marktleider in het tijdelijk verhuren en verkopen van meubelen voor de residentiële sector. Jaarlijks verkopen en verhuren we meer dan 450 inrichtingen voor vastgoed aan bouwpromotoren, makelaars en particulieren.

Ook voor de kantorenmarkt bieden wij een oplossing voor het tijdelijke inrichten met kantoormeubilair. En alles voor een aantrekkelijke huurprijs!

Style At Home

Meubelverhuur om leegstaand
vastgoed
in te richten

Eenmaal u op zoek gaat naar de mogelijkheden om jej leegstaand vastgoed tijdelijk in te richten. Style at Home biedt pakketten op maat: luxe en design meubels, comfort meubels, expat meubels en kartonnen meubels. Hedendaagse meubels in combinatie met trendy decoratie en sfeervolle accessoires laten uw woning tot 6 keer sneller verkopen.

U kunt ervoor kiezen om zelf de styling te voorzien of om onze expertise in te zetten. Onze stylistes zijn experts op gebied van vastgoedstyling. De ruimtes van de woning zullen groter ogen en we creëren sfeer en gezelligheid door een juiste en optimale opstelling van de meubels met een trendy aankleding en verlichting.

Lees hier onze 10 tips voor een goede presentatie.

laat alles door één van onze Style at Home teams inrichten en huur de meubelen voor een periode vanaf 3 maanden.

  • Alle meubels voor de woonkamer, eetkamer en hoofdslaapkamer.

  • Volledige inrichting en montage met schilderijen, tapijten, kussens en plaids, gedekte tafel, beddengoed, kunstplanten en -bloemen, trendy decoratie en sfeervolle accessoires.

  • Ook meubilair voor terras of tuin.

  • Transport, brengen, halen en optimaal inrichten van de ruimtes.

  • Fotoshoot.

  • 360° fotografie bij het Luxe en design pakket.

  • Inboedelverzekering inbegrepen in de huurprijs.

Zelf als huurder een woning inrichten vanaf 285€ voor een volledige woning exclusief BTW (met kartonnen meubels.)

Wilt u zelf uw woning verkoopsklaar maken met een beperkt budget? Kies voor de kooppakketten of huurpakketten van www.kartonnenmeubelen.be.

Op 3 werkdagen gratis bij u geleverd.​

Ontdek onze meubelverhuur pakketten

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur luxe pakketten

Verhuur Luxe Pakket

Een luxe inrichting tilt uw vastgoed naar een hoger niveau. Uw appartement of woning stylen met hoogwaardige meubilair en design kan aan 4.095,- euro voor 6 maanden. Uw project met standing en zonder moeite verkopen? Maak dan gebruik van ons luxe pakket.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur comfort pakketten

Verhuur Comfort Meubelen

We verhuren hedendaagse meubels en decoratie op tijdelijke basis. Vanaf 2.950,- euro huurt u een sfeervolle inrichting voor 6 maanden. Vooral bouwpromotoren laten hun kijkwoning of modelappartement inrichten met onze ComfortXL pakketten aan 3.495,- euro met een huurcontract van 6 maanden.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur kartonnen pakketten

Verhuur kartonnen meubels

Leegstaand vastgoed inrichten hoeft niet duur te zijn. Vanaf 1.150,- euro richten wij een volledig huis in met kartonnen meubilair en sfeervolle decoratie voor 6 maanden. Vooral makelaars en huiseigenaars huren onze kartonnen inrichtingen, maar ook bouwpromotoren voor projecten op de chape of een opendeurdag.

Quick Navigation