Meubelverhuur

Meubels en decoratie brengen sfeer in uw vastgoed. Een goede styling doet verkopen. Meer weten?

Style at Home is bekend van

BETER EN SNELLER VERKOPEN? RICHT LEEGSTAAND VASTGOED IN

Onze pakketten zorgen voor een snellere verkoop aan een betere prijs. Style at Home is marktleider in het tijdelijk verhuren en verkopen van meubelen voor de residentiële sector. Jaarlijks verkopen en verhuren we meer dan 450 inrichtingen voor vastgoed aan bouwpromotoren, makelaars en particulieren.

Ook voor de kantorenmarkt bieden wij een oplossing voor het tijdelijke inrichten met kantoormeubilair.

Style At Home

Meubelverhuur om leegstaand
vastgoed
in te richten

Er zijn verschillende pakketten mogelijk om uw leegstaand vastgoed tijdelijk in te richten. Style at Home biedt pakketten op maat: Luxe en design meubels, comfort meubels, expat meubels en kartonnen meubels. Hedendaagse meubels in combinatie met trendy decoratie en sfeervolle accessoires laten vastgoed tot 6 keer sneller verkopen.

U kunt ervoor kiezen om zelf de styling te voorzien of om onze expertise in te zetten. Onze stylistes zijn experts op gebied van interieurstyling. De ruimtes zullen groter tonen en we creëren sfeer en gezelligheid door een juiste en optimale opstelling van de meubels met een trendy aankleding.

laat alles door één van onze Style at Home teams inrichten en huur de meubelen voor een periode vanaf 3 maanden.

  • Alle meubels voor de woonkamer, eetkamer en hoofdslaapkamer
  • Volledige inrichting met schilderijen, tapijten, kussens en plaids, gedekte tafel, beddengoed, kunstplanten en -bloemen, trendy decoratie en sfeervolle accessoires
  • Terras- of tuinmeubels
  • Gordijnpandjes
  • Transport, brengen, halen en optimaal inrichten van de ruimtes
  • Fotoshoot
  • 360° fotografie bij het Luxe en design pakket
  • Inboedelverzekering

richt zelf in vanaf 285€ voor een volledige woning exclusief BTW (met kartonnen meubels.)

Wilt u zelf uw woning verkoopsklaar maken met een beperkt budget? Kies voor de kooppakketten of huurpakketten van www.kartonnenmeubelen.be.
Op 3 werkdagen gratis bij u geleverd.​

Ontdek onze meubelverhuur pakketten

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur luxe pakketten

Verhuur Luxe Pakket

Een luxe inrichting tilt uw vastgoed naar een hoger niveau. Uw appartement of woning inrichten met hoogwaardige meubels en design kan aan 4.095,- euro voor 6 maanden. Uw project met standing verkopen? Maak dan gebruik van ons luxe pakket.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur comfort pakketten

Verhuur Comfort Meubelen

We verhuren hedendaagse meubels en decoratie op tijdelijke basis. Vanaf 2.650,- euro huurt u een sfeervolle inrichting voor 6 maanden. Vooral bouwpromotoren laten hun kijkwoning of modelappartement inrichten met onze ComfortXL pakketten aan 3.495,- euro voor 6 maanden.

Tijdelijke meubelverhuur - verhuur kartonnen pakketten

Verhuur kartonnen meubels

Leegstaand vastgoed inrichten hoeft niet duur te zijn. Vanaf 1.150,- euro richten wij een volledig huis in met kartonnen meubelen en sfeervolle decoratie voor 6 maanden. Vooral makelaars en huiseigenaars huren onze kartonnen inrichtingen, maar ook bouwpromotoren voor projecten op de chape of een Open-Deur Dag.

Quick Navigation