Weeral leuke week achter de rug en drukke week die eraan komt

Style at Home is bekend van

Weeral leuke week achter de rug en drukke week die eraan komt
weeral-leuke-week-achter-de-rug-en-drukke-week-die-eraan-komt

Weeral leuke week achter de rug en drukke week die eraan komt

Allerleukste moment v/d week: vrijdag lunch in The Jane. Samen met Edouard Moreels en onze Realty stand besproken (12-14-15 mei).

Er worden 6500 bezoekers verwacht, don’t mis it. Je vindt ons op stand 3435 naast CFE. Meer dan 600 bouwpromotoren krijgen een uitnodiging in de bus en kunnen een designobject winnen van Antonnio Sciortino t.w.v. 595€ als ze langskomen op onze stand.

Ik heb een leverancier gevonden met zeer leuke kartonnen zeteltjes voor kinderen. Het zijn sterke zeteltjes, waarop je wel kunt zitten, in tegenstelling met onze kartonnen meubels :-). Ik heb alvast 20 pakketten besteld om uit te delen op beurs.

Noteer de data: Er staat ook een marketingactie op de planning om dezelfde bouwpromotoren warm te maken een modelappartement in te richten en mee te doen met de Open-Wervendag op 11/05. Ook maandag zie ik onze communicatie man terug.

Bart Declerck trekt mee aan de kar om de mindset te veranderen bij het grote publiek. Hoe optimaal vastgoed te verkopen bij het grote publiek en bedrijven zoals het onze in te schakelen. 2de tofste moment v/d week: een uitermate tevreden klant. Stefaan De Clerck van Vastgoed De Waele.

Hij vond de loft beduidend groter tonen na het inrichten met een luxe pakket meubels. Check zelf: Correct ingericht oogt groter! Foto’s Brugge NA en Loft Brugge VOOR. Ook Arcasa Vastgoed was zeer tevreden van onze inrichting van hun modelwoning in Niel, Boomsestraat. Ik duim voor een vlotte verkoop. Maandag had ik weer 10 enthousiaste studenten bij Syntra, die nu eens huiswerk meekregen voor de volgende les.

Ze zoeken 5 uitgeleefde woningen op Immoweb. Het is al de voorlaatste les. Ook Syntra Antwerpen-Brabant wil me als lesgever inschakelen. Donderdagavond werd de maandelijkse RES netwerk avond georganiseerd door Camelot, het bedrijf dat tijdelijke bewoning voorziet in waardevol leegstaand vastgoed. We waren te gast in het prachtige Ostertiethhuis op de Meir in Antwerpen.

Ik heb een paar zeer interessante contacten ontmoet, waaronder de CFE verantwoordelijke voor nieuwbouwprojecten. Volgende week zitten we weer op de maandvergadering v/h CIB, daar haal ik ook altijd interesante netwerkcontacten uit.

Op donderdag namiddag is er een stadswandeling door Aalst voorzien door RES. Ik hoop daar ook weer fijne contacten te leren kennen. Donderdag voormiddag zitten we alvast in Maldegem en in Waregem om een modelappartement knap in te richten.

En ik ontmoet op vrijdag Philippe Gillis, zaakvoerder van Gillis Vastgoed, maar ook oprichter van UGLY.BE. UGLY.BE is een heel toffe verfrissende aanpak hoe vastgoed optimaal te verkopen. Helemaal hoe het hoort te zijn, ik kijk al uit naar onze ontmoeting. Onze site wordt ook aangepakt, we gaan er iets helemaal nieuws van maken, veel meer gericht op de sociale media. Volg ons alvast op FB, Twitter en LinkedIn.

Quick Navigation