Knokke – Marie-Joséestraat 12 – 02.01

Style at Home is bekend van

Appartement volledig gerenoveerd met luxe materialen en afwerking. Werd opgeleverd eind juni 2022 . Het is gelegen tussen Zeedijk en Zoutelaan met zijdelings zeezicht en 3 grote slaapkamers.

Het appartement heeft een grote woonruimte met zit- en eethoek en een luxe afgewerkte keuken met Miele toestellen, een Quooker-kraan. U beschikt over 3 slaapkamers met dubbele bedden. Er zijn 2 badkamers, een grote met ligbad, dubbele lavabo en toilet. De 2de badkamer heeft een inloopdouche en lavabo. Er is een gastentoilet en een laundery voor de wasmachine en droogkast.

De slaapkamers zijn uitgerust met hoogwaardige Box Springs, luxe dikke pocketveren matrassen en traagschuim topmatrassen en rijkelijk opgemaakt met veel kussens en plaids. Handdoeken hotelkwaliteit zijn aanwezig. Ook de kledingkasten zijn geïnstalleerd.

Het terras aan de voorzijde heeft zijdelings zeezicht, het terras achter heeft een berging en ligt aan de westenzijde. U beschikt over een kelder en een fietsenberging. Het bevindt zich in een gebouw met 9 appartementen, waardoor de gemeenschappelijke kosten laag zijn.

Vraagprijs: 868.500€

Instapklaar en onmiddellijk beschikbaar.

Quick Navigation