Kijkwoning Herent – Thuisbest

Style at Home is bekend van

Kijkwoning Herent - Thuisbest

Promotor Thuisbest vroeg een opfrissing voor zijn klassieke kijkwoning. De keuken heeft donkere tinten, er lag een grijze vloer en we hebben grijze raamkozijnen, deze kleuren waren onze uitgangspunten.

We adviseerden onze klant om de kleur van de keukenkastjes te laten terugkomen in de meubels. De verfkleur voor de muren werd RAL 9010, een off white met een warme ondertoon, overal passend. De klant wilde een contrastmuur met behangpapier. We kozen een zeer licht gekeurd behangpapier om de ruimtes groter te laten ogen en de eerder donkere vloer en keuken op te lichten.

Style at Home is fan van Eames meubelen. Deze keer werd het de LCW lounge chair in de woonkamer en DSW rond de eettafel. Per twee naast elkaar geplaatst in een woonkamer komt de LCW Chair het best tot zijn recht. Onze favoriete uitvoering is hout in palissander. Deze combinatie past perfect bij de leefkeuken met houtkleurige keukenkastjes en ons TV meubel.

Het ophangen van de verlichting en gordijnen is noodzakelijk voor een geslaagde afwerking. Ons team verzorgt alles tot in de puntjes van A tot Z inclusief de fotoshoot en 360° fotografie.

Quick Navigation