Project Zilverlink – Hoboken

Style at Home is bekend van

Project Zilverlink - Hoboken

Bouwontwikkelaar Cores Development laat ons het modelappartment van project Zilverlink inrichten voor de verhuur. De Marketing budgetten bij verhuur zijn veel beperkter dan deze van verkoop. Een inrichting met kartonnen meubels is dan dé perfecte oplossing. Niet duur, even gezellig.

Assistentiewoningen zijn meestal niet groot. Kleine meubels zijn belangrijk. De klant vraagt een echte eettafel en 4 stoelen om de plannen van het project te kunnen tonen en een tas koffie aan te bieden. We kiezen een ronde eettafel en plaatsen deze tegen een wand waardoor de woonruimte ineens veel groter oogt.

Buiten de eettafel, stoelen en de salontafeltjes zijn alle andere meubels uit karton. Passende plaids en armhoezen over de zitbank laten deze net echt ogen. Als je het bed mooi opdekt met een donsovertrek tot op de grond, valt het helemaal niet op dat het eentje uit karton is.

Ruimtelijk maken van een appartement met beperkte oppervlakte, doe je met kleine meubels. Sfeer en gezelligheid creëeren, doe je met de aankleding zoals een mooi tapijt, een knap schilderij, kunstplanten en -bloemen, decoratie en accessoires. En sfeer…, dat verkoopt! We style, you sell.

Quick Navigation