Trends Vastgoed: Zorgsector hot op Mipim, Realty en Open Werven Dag.

Style at Home is bekend van

Trends Vastgoed: Zorgsector hot op Mipim, Realty en Open Werven Dag.

Trends Vastgoed: Zorgsector hot op Mipim, Realty en Open Werven Dag.

Toffe reacties op onze stand op Realty, waar we sfeer en stijl mixen met kartonnen meubels. De kartonnen keuken achter de toog kreeg veel aandacht. Ook toffe reacties op de zithoek uit karton, meestal had de bezoeker niet gemerkt dat het kartonnen zetels waren.

Vooral de zorgsector staat “in de picture”. Op Realty Brussel, Mipim Cannes en Open Werven Dag kon je er niet naast kijken. Assistentiewoningen, zorgflats zijn hot en overal. De generatie babyboomers is “big business” in vastgoed.

Open Werven Dag was een pak harder werken dan Realty en Mipim. Op een beurs staan of bezoeken is ook zwaar, doch vooral plezant. 9 appartementen en woningen op 4 dagen inrichten is best hard werken. Project Skobbegaar en Sauvegarden iov Ibens ingericht met een assistentiewoning en zorgflat verkocht op Open Werven Dag bijna alle units. Appartementen worden kleiner.

Overal treffen we woonkeukens, vaak een eiland en/of eet-toog. I like it! Zeker als we een kartonnen keuken mogen plaatsen. Project Hardevoort 1 en Hardevoort 2 Antwerpen Noord, Dampoort iov IdInvest Project Visterbron in Borgloon iov Matexi Limburg Project Du Parc in Aalst iov Durabrik.

Quick Navigation