Cursussen

Vastgoedstylist worden?

Bent u creatief en geniet u van inrichten en decoreren? Wilt u als professioneel Vastgoedstylist aan de slag met homestaging, maar weet u niet goed waar te beginnen?

Style at Home is dé nummer 1 Home Stager in België en marktleider op het gebied van vastgoedstyling diensten en opleidingen. Volg één van onze Home staging trainingen en leer Home Staging van de besten. Style at Home richt meer dan 400 panden per jaar in. Bij ons leert u alle fijne kneepjes van het vak!

Ontdek alle cursussen

Hoe word je vastgoedstylist?

Op twee dagen tijd leer je een woning of appartement sfeervol en ruimtelijk inrichten. Je leert hoe je als vastgoedstylist zo snel mogelijk succesvol wordt om je bedrijf commercieel uit te bouwen. Je krijgt de kans om na het volgen van de cursus met ons team mee panden in te richten. We leren je het vak ook in de praktijk. Je mag beschikken over alle fotoreportages van Style at Home om je portfolio aan te vullen.

Na de cursus Vastgoedstyling kan je ook de cursus Vastgoedfotografie volgen. Als je ook graag zelf je schilderijen maakt, leren we je dit tijdens de toffe workshop: Maak je eigen schilderij. Zie het filmpje op Instagram, hoe leuk en makkelijk schilderen wel is.

Je kunt ook gratis ons Webinar volgen: 10 Interieurtips om de waarde van je huis flink te doen stijgen bij verkoop

Weinig tijd of passen de data je niet? Bestel de zelfstudie Vastgoedstyling, vul ons formulier in voor meer info.

Ontdek alle cursussen