Project Molenstraat – Mortsel GVL

Het inrichten van leegstand vastgoed is zeer belangrijk voor een snelle verkoop. Onze klant EMH Holding is gespecialiseerd in renovaties en schakelt Style at Home al jaren in voor een succesvolle verkoop.

Het project wordt volledig gerenoveerd, gevloerd, keuken en badkamer geinstalleerd, muren geschilderd. Style at Home komt met kartonnen meubels en sfeervolle aankleding. We zijn gespecialiseerd in het optrekken van ruimtes en het benadrukken van de pluspunten van de ruimte.

Je kunt de aandacht wegtrekken of net benadrukken met de opstelling van je meubels. Hier plaatsen we de tafel in de richting van de tuin zodat de aandacht naar het uitzicht op de mooie grote tuin gaat. Bij een lelijk uitzicht naar buiten, plaats je de tafel in de andere richting, dan krijg je een andere loop- en zichtlijn die net de aandacht wegneemt van het raam.

We maken foto’s en pas dan pas komt het pand in de verkoop, geen moment eerder. Vaak moeten we bij EMH Holding al na 14 dagen het pand leeghalen omdat alle appartemten verkocht zijn.