Over ons

We style, you sell

"We style, you sell" is ons motto.

Style at Home startte in 2010 en verhuurt meer dan 400 tijdelijke inrichtingen per jaar. Modelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden maken we sfeervol en gezellig. We laten ruimtes groter ogen en zetten de pluspunten van het vastgoed in de kijker.

Sinds 2014 werken we ook met Kartonnen meubelen. Vastgoedstyling werd hierdoor betaalbaar voor makelaars en huiseigenaars. Box in Office is ons nieuwste project bestemd voor de kantorenmarkt.

Ons team:

Manou Rottiers

Manou Rottiers - Bezieler en doener

manou@styleathome.be

Enthousiaste gedreven ondernemer, zeer actief netwerker. Economist van opleiding, ervaren in de aankoop en sales met passie voor interieur en inrichten.

Pia Pavlin

Pia Pavlin - Ruimte tovenaar met oog voor detail

pia@styleathome.be

Gespecialiseerd in het combineren van kleuren en materialen. Heeft een geweldig ruimtelijk inzicht en een scherp oog voor detail. Houdt van reizen, zoekt het onverwachte op en maakt griezelig grave foto's.

Sofie Heerwegh

Sofie Heerwegh - Interieurstylist met finesse

sofie.heerwegh@styleathome.be

Zachtaardige lieve lady die van aanpakken houdt. Streeft naar stijlvol aankleden en maakt van uw fotoreportage een plaatje.

Severine Dewulf

Severine Dewulf - Interior Designer met een pittige touch

severine@styleathome.be

Pittige lieve lady met oog voor detail en afwerking. Gespecialiseerd in het omtoveren van uw huis tot een gezellige thuis "with a touch of Ginger".

Dominique Vermeulen

Dominique Vermeulen - Straffe madam met goede smaak

dominique@styleathome.be

Goede smaak en het hart op de juiste plaats geeft een perfecte cocktail voor Style at Home. Stijlvolle dame, houdt van lekker eten, advontuur en vliegt er graag in.

Ingrid Vermerght

Ingrid Vermerght - Stijlbewaker en kantoorinrichter

ingrid@styleathome.be

Innemende persoonlijkheid, knappe salesmadam en huisstylist. Economist van opleiding met feeling voor decoratie en interieur. Geeft aan een leeg kantoor passionele schwung.

Paul Natens

Paul Natens - Rekenwonder en Operationeel expert

paul@styleathome.be

Bewaakt de resultaten en onze cashflow. Burgi van opleiding en griezelig sterk in operations. Speelt met excel en cijfertjes en is gespecialiseerd in kostenbeheersing.

Kris Beeldens

Kris Beeldens - Commerciele en vriendelijke pitbull

kris@styleathome.be

Enthousiaste klanten-zoekmachine voor de lineaire groei. KMO management van opleiding met een commerciële feeling. Kris zit graag onder de mensen en heeft passie voor ondernemen en ondernemers.

Eugène Januarius

Eugène Januarius - Gezellige handige helper

eugene@styleathome.be

Leuke vriendelijke persoonlijkheid. Onze flexibele helper, springt bij waar nodig. Prima fotograaf met oog voor detail.

Jan Geerts

Jan Geerts - Gespierde Elektricien

Jan@styleathome.be

Jan, de man die alles kan! Onze sterke gespierde helper hangt uw verlichting volgens de regeltjes professioneel en netjes omhoog.

Cindy Oosterbosch

Cindy Oosterbosch - Trendy Interieuradviseur

cindy@styleathome.be

Fijne dame met een oog voor detail, kleurconsulent en interieurspecialist uit het verre Limburg.

Stagiair(e)

Stagiair(e) - Creatieve toffe Stagiair(e)

Er is altijd plaats voor spontane stagiaires. Je studeert architectuur, interieurvormgeving en/of hebt passie voor interieur. Wil je ervaring opdoen en mee met ons team? Neem contact op 0477 39 76 95.