Beter en sneller verkopen? Richt leegstaand vastgoed in

Onze pakketten zorgen voor een snellere en verkoop aan een betere prijs. Style at Home is marktleider in het tijdelijk verhuren en verkopen van meubelen voor de residentiële sector. Jaarlijks verkopen en verhuren we meer dan 650 inrichtingen voor vastgoed aan bouwpromotoren, makelaars en particulieren.

Ook voor de kantorenmarkt bieden wij een oplossing voor het tijdelijke inrichten met kantoormeubilair van Box in Office.

U huurt ons in vanaf 1.150,- euro om een volledige woning in te richten

Er zijn verschillende pakketten mogelijk om uw leegstaand vastgoed tijdelijk in te richten. Style at Home biedt pakketten op maat: luxe pakket, comfort inrichting en kartonnen inrichting.  Hedendaagse meubels in in combinatie met trendy decoratie en sfeervolle accessoires laten vastgoed sneller verkopen. 

U kunt ervoor kiezen zelf de styling te voorzien of onze styling expertise in te zetten. Onze stylistes zijn experts in interieurstyling. We laten uw ruimtes groter tonen en creëeren sfeer, gezelligheid door een juiste opstelling van de meubels en een trendy aankleding.

U richt zelf in vanaf 285,- euro voor een volledige woning

Wilt u zelf uw woning verkoopsklaar maken met een beperkt budget? Kies voor de kooppakketten of huurpakketten van de koopsite www.kartonnenmeubelen.com. Op 3 dagen gratis bij u geleverd.