Cursussen

Vastgoedstylist worden?

Ben je creatief en vind je inrichten en decoreren leuk? Wil je als professioneel Vastgoedstylist aan de slag, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen?

Volg één van onze cursussen en leer het van de beste. Style at Home richt meer dan 400 panden in per jaar. Bij ons leer je alle kneepjes van het vak.

Op twee dagen tijd leer je een woning of appartement sfeervol en ruimtelijk inrichten. Je leert hoe je als vastgoedstylist zo snel mogelijk succesvol wordt om je bedrijf commercieel uit te bouwen. Je krijgt de kans om na het volgen van de cursus met ons team mee panden in te richten. We leren je het vak ook in de praktijk. Je mag beschikken over alle fotoreportages van Style at Home om je portfolio aan te vullen.

Na de cursus Vastgoedstyling kan je ook de cursus Vastgoedfotografie volgen. Als je ook graag zelf je schilderijen maakt, helpen we je ook met een toffe workshop.

Weinig tijd? Bestel de zelfstudie Vastgoedstyling. Je vindt hieronder meer info.

Waar vind je ons?

BIS - Expo Gent

Style at Home is elk jaar aanwezig op de BIS beurs, deze vindt plaats op 10 tot 18 okober. Meer info te vinden op BIS2020.

MIPIM 2020 - Palais des Festivals Cannes

Deze werd spijtig genoeg gecancelled. Je vindt Style at Home voor het 6de jaar op de editie Mipim2021 tussen 16 en 19 maart.

WE ARE REAL ESTATE 2020 - Expo Brussels

Bezoek onze stand op 27 en 28 mei in Paleis 7. Meer info vind je op We are Real Estate.

REALTY - Knokke

Al 6 jaar op een rij vind je Style at Home op Realty. Op Realty-Knokke 2019 organiseerden we een VIP receptie voor onze klanten, leveranciers en partners samen met Bulo. Even meegenieten? Fotoreportage vind je hier. Data voor Realty2020 zijn 17 en 18 september, je mag ons daar ook verwachten. Graag een uitnodiging op ons feestje? Stuur een mail naar bulo@styleathome.be en graag nodigen we je uit.

MAPIC 2020 - Palais des Festivals Cannes

Je vindt Style at Home dit jaar ook op Mapic tussen 18 tem 20 november.

SALON VAN MEDEEIGENDOM 29 november - Expo Brussels

Je vindt Style at Home al 2 jaar op deze beurs. Naast onze eigen stand, richtten we jaarlijkst de VIP lounge sfeervol in. Meer info op Salon van de Medeëigendom.

DIGITAL CONSTRUCTION - Wild Galery Vorst

Deze beurs werd de eerste keer georganiseerd door de Federatie van de Bouw op 11 en 12 oktober 2017. Je kon ons bezoeken op stand 38. Meer info op de site van Digital Construction.