Vastgoedstylist worden?

Ben je creatief en vind je inrichten en decoreren leuk? Wil je als professioneel Vastgoedstylist aan de slag, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen?

Volg één van onze cursussen en leer het van de beste. Style at Home richt meer dan 400 panden in per jaar. Bij ons leer je alle kneepjes van het vak.

Op twee dagen tijd leer je een woning of appartement sfeervol en ruimtelijk inrichten. Je leert hoe je als vastgoedstylist zo snel mogelijk succesvol wordt om je bedrijf commercieel uit te bouwen. Je krijgt de kans om na het volgen van de cursus met ons team mee panden in te richten. We leren je het vak ook in de praktijk. Je mag beschikken over alle fotoreportages van Style at Home om je portfolio aan te vullen.

Na de cursus Vastgoedstyling kan je ook de cursus Vastgoedfotografie volgen. Als je ook graag zelf je schilderijen maakt, helpen we je ook met een toffe workshop.

Weinig tijd? Bestel de zelfstudie Vastgoedstyling. Je vindt hieronder meer info.

2-daagse Cursus Vastgoedstyling

Je wordt ondergedompeld in Vastgoedstyling gedurende 2 dagen. Je krijgt alle info en tips om een succesvolle vastgoedstylist te worden.

Je ontvangt de manual, alle werkdocumenten met voorbeeldrapporten, offertes, contracten, tarievenlijst, rekenbladen, werkschema's en grafieken. We geven zeer praktijkgericht les met heel veel fotomateriaal en ervaringsuitwisseling. 

Na de cursus krijg je de kans om samen met ons team woningen in te richten. Je mag vrij beschikken over onze voor en na fotoreportages als cursist.

Wanneer: Tussen 9h en 16h

 • dinsdag 22 en woensdag 23 oktober
 • maandag 16 en dinsdag 17 december
 • woensdag 12 en donderdag 13 februari
 • maandag 30 en dinsdag 31 maart
 • dinsdag 12 en woensdag 13 mei
 • maandag 7 en dinsdag 8 juli

Indien beide data niet samen passen in je agenda, mag je de eerstvolgende cursusdag mee te volgen die wel beschikbaar voor je is. We bieden ook een cursus "Vastgoedfotografie" aan en een workshop "Schilderijen maken".

Waar: Showroom Style at Home, Cleydaellaan 10-16 - Unit 11, 2630 Aartselaar

Tarief: 450,- euro ex BTW (geen KMO cheques) 2 maal warme lunch en dranken inbegrepen.

 

Cursus Vastgoedfotografie

Je leert hoe je een correct belichte én rechte foto maakt vanuit een interessant standpunt. Een no-nonsens aanpak met minimale theorie, doch veel praktijkvoorbeelden. Het programma Picasa3 nabewerking overlopen we samen.

Ook voor foto's via smartphone genomen of voor deelnemers zonder digitaal toestel, geven we tips en adviezen om beter te fotograferen.

Mee te brengen, indien je erover beschikt:

 • Digitale reflexcamera of smartphone
 • Handleiding van het toestel
 • Laptop
 • Fotolenzen
 • Statief
 • 360° fototoestel 

TO DO: het bewerkingsprogramma Picasa3 (gratis) downloaden op je computer. Download Picasa voor Windows of Picasa voor Mac

Wanneer: Tussen 13h en 16h (in de voormiddag kan je een workshop "Zelf schilderijen maken").

 • dinsdag 25 juni
 • dinsdag 10 september
 • donderdag 7 november
 • dinsdag 7 januari 2020

Waar: Showroom Style at Home, Cleydaellaan 16 Unit 11, 2630 Aartselaar

Tarief: 175,- euro ex BTW (geen KMO cheques)

We geven ook les op verplaatsing, tarief 450€ incl. verplaatsing.

Cursus volgen bij Syntra

Style at Home is erkend lesgever Vastgoedstyling en Interieurfotografie bij verschillende Syntra Campussen.

De cursus Vastgoedstyling is verspreid over 7 avondsessies van 19 tot 22h. Interieurfotografie wordt op 1 dag gegeven.

Je krijgt alle info en tips om een succesvolle carriere uit te bouwen in het stylen en inrichten van vastgoed. Je leert een rechte, goed belichte foto te maken op een zeer korte tijd.

Wanneer:

 • Cursus Vastgoedstyling wordt gegeven in 7 lessen op maandagavond. Start op 5 november tussen 19 en 22h op Campus Syntra Kortrijk. Meer info vind je op de site van Syntra West.

Thuisstudie vastgoedstyling

Geen of weinig tijd? Bestel onze zelfstudie. 

Dit is dezelfde cursus die wordt gegeven tijdens de 2-daagse volledig uitgeschreven. U ontvangt naaast de manual alle werkdocumenten met voorbeeldrapporten, offertes, contracten, tarievenlijst, rekenbladen, werkschema's en grafieken. Je mag vragen stellen per mail of telefoon. Je mag ook op het terrein mee helpen hoe het in de praktijk gaat.

Tarief: 250,- euro excl. btw

Waar vind je ons?

BIS - Expo Gent

Style at Home is elk jaar aanwezig op de BIS beurs. Meer info te vinden op BIS2018.

MIPIM 2019 - Palais des Festivals Cannes

Je vond Style at Home voor het 5de jaar op Mipim, in 2019 tussen 12 en 15 maart. Volgend jaar zijn we er weer bij tussen 11 en 14 maart.

WE ARE REAL ESTATE 2019 - Expo Brussels

Bezoek ons op Booth 711 op 22 en 23 mei in Paleis 7. Meer info vind je op We are Real Estate.

REALTY - Knokke

Al 5 jaar op tijd vind je Style at Home als partner van Realty. We staan al 5 jaar op rij met een stand op dé vastgoedbeurs. Op Realty2018 hebben richtten we naast onze eigen stand ook de VIP ruimtes, City Square en the Showroom in. Data voor Realty2019 zijn 19 en 20 september, je mag ons daar ook verwachten.

MAPIC 2019 - Palais des Festivals Cannes

Je vindt Style at Home dit jaar ook op Mapic tussen 13 tem 15 november.

SALON VAN MEDEEIGENDOM 29 november - Expo Brussels

Je vindt Style at Home al 2 jaar op deze beurs. Naast onze eigen stand, richtten we jaarlijkst de VIP lounge sfeervol in. Meer info op Salon van de Medeëigendom.

DIGITAL CONSTRUCTION - Wild Galery Vorst

Deze beurs werd de eerste keer georganiseerd door de Federatie van de Bouw op 11 en 12 oktober 2017. Je kon ons bezoeken op stand 38. Meer info op de site van Digital Construction.

 

Workshop: Zelf schilderijen maken

Vind je onze schilderijen mooi?

We maken de meeste zelf. Wil je ook leren hoe eenvoudig en snel een mooi modern schilderij te maken? Schrijf dan in voor onze workshop. Aansluitend kan je ook een cursus vastgoedfotografie volgen.

Wanneer: tussen 9h en 12h

 • dinsdag 25 juni
 • dinsdag 10 september
 • donderdag 7 november
 • dinsdag 7 januari 2020

Waar: Showroom en magazijnen Style at Home

Tarief: 175,- euro ex BTW (Je mag je eigen gemaakte schilderij ook meenemen). Aansluitend start de cursus vastgoedfotografie.

Cursus Vastgoedstylist