Wat brengt Vastgoedstyling op?

Style at Home is bekend van

Wat brengt Vastgoedstyling op?

Wat brengt Vastgoedstyling op?

Vastgoedstyling, wat brengt het op?

Meer dan 80% van de potentiële kopers kunnen niet door een inrichting heen kijken, ze zijn afgeleid. De andere 20% die dat wel kunnen, zijn mensen die er professioneel mee bezig zijn. Denk aan een (binnenhuis)architect, een bouwontwikkelaar, een aannemer, een interieurstylist, …

Een vastgoedstylist haalt alle afleiding weg. De stylist zorgt met de juiste opstelling van meubels dat jouw pand groter en aantrekkelijk toont. Jouw pand wordt professioneel gepresenteerd, gefotografeerd en op de juiste manier onder de aandacht gebracht.

1. 50% meer kans op een bod

Uit internationaal onderzoek blijkt dat bij de aankoop van een woning de eerste indruk zeer belangrijk is. Als de eerste indruk niet positief is, haakt 50% van de kopers af en brengen ze geen bod uit.

Het doel van Vastgoedstyling is een zo groot mogelijk koperspubliek aan te spreken, zodat de verkoper snel een goed bod krijgt. Jouw pand oogt aantrekkelijk, is mooi gestyled en krijgt een professionele fotoshoot. Het aantal bezoekers voor jouw pand op internet zal vele malen groter zijn.

2. Een hogere verkoopprijs tot 20%

Een gestylede woning oogt ruimer, groter en waardevoller. Een woning die licht en rust uitstraalt, spreekt een groter publiek aan. Als ze bovendien transparant en doorzichtig is ingericht, voelt een koper zich veel gemakkelijker thuis. Licht, ruimte en rust leiden tot een snellere aankoopbeslissing.
Wegwerken van achterstallige klusjes, leidt tot een hogere verkoopprijs. De koper heeft minder of geen argumenten om wat van de prijs af te doen.

3. 6 keer sneller verkopen

Instapklaar is een sterke troef. Het spreekt veel kopers aan en zorgt voor een betere negotiatiepositie. Jouw pand is gegeerd en je kunt kiezen uit de kandidaat kopers.

Samengevat:

Een woning klaarmaken voor verkoop, opfrissen en professioneel laten inrichten, betekent gemiddeld 15% duurder verkopen. Gemiddeld kost een vastgoedstyling 3 tot 5% van de verkoopprijs. De klant behoudt netto 10 tot 12% meerwaarde.

Quick Navigation