Waarom kartonnen meubels helpen bij de verkoop van een huis.

Style at Home is bekend van

Waarom kartonnen meubels helpen bij de verkoop van een huis.

Waarom kartonnen meubels helpen bij de verkoop van een huis.

Gisteren vond ik een leuk artikel over vastgoedstyling met bovenstaande kop en foto’s van Style at Home op Zimmo.

Vaak werk ik mee aan artikels en blogs over interieur en inrichten, zeker als het gaat over “inrichten om te verkopen”. Een vak apart en dé specialiteit van Style at Home. De blog meldde dat het slim is om je huis in richten. Gelijk hebben ze.

Slimme verkopers en makelaars beseffen dat een huis verkopen ook anders kan. Wie wil nu geen 4 keer sneller en 8% duurder verkopen? Een sfeervol en optimaal ingericht huis verkoop sneller en aan een hogere prijs. Niet te veel, niet te weinig meubels. Less is more, maar te kaal is ook niet goed. Een lege ruimte toont kleiner omdat de koper geen referentiepunt heeft. Zeker slaapkamers worden al eens te klein ervaren. Past er wel een bed en een kast én kan ik er nog langs? Botsen de kastdeuren niet tegen de rand van mijn bed? Dat zijn vragen die de koper zich stelt. Als je een bed plaatst én een kast is geen discussie! En als je dan dat bed nog eens aankleedt met mooi bedlinnen, creëer je sfeer. Iedereen weet, sfeer verkoopt!

Kartonnen meubels winnen meer en meer aan populariteit. De koopsite Kartonnenmeubelen.be is 2,5 jaar oud. Ik zie het aantal bestellingen maand na maand omhoog gaan. Soms gaat het heel hard, zeker na een marketing campagne of in het voorjaar wanneer veel mensen hun huis aanbieden.

Quick Navigation