Verlichting is zo belangrijk

Style at Home is bekend van

Verlichting is zo belangrijk

Verlichting is zo belangrijk

Het ligt vaak niet aan het budget, maar vooral aan de rompslomp dat ophangen van verlichting met zich meebrengt. We ontzorgen graag en nemen de verlichting en het ophangen vanaf nu mee voor de klant. Na een zoektocht naar neutrale mooie verlichtingsarmaturen en een paar testen bij trouwe klanten, hangen we verlichting standaard op bij de Luxe en Designpakketten. Onze elektricien gaat mee met de inrichters en start als eerste. Nog voor de vrachtwagen leeg is, hangen er al drie of vier 2-puntspots op in de woonruimte. De slaapkamers, hal, badkamers en gastentoilet voorzien we van plafonnières. We houden het neutraal, maken het niet te duur, gewoon netjes.

Foto’s zijn ook sprekender met de lichten aan. Het geeft een aangename kleurtemperatuur in je foto’s. Het is wel moeilijker bij het fotograferen, omdat je de witbalans per kamer moet aanpassen. Je spaart er ook nog eens tijd mee uit bij het bewerken van de fotoreportage, want je moet die peertjes niet meer fotoshoppen.

En zeg nu zelf, een stijlvolle spot is toch veel mooier dan zo’n lelijke peer of suikerklontje dat uit het plafond komt.

Quick Navigation