Verkoop je aan een man, aan een vrouw of aan een koppel?

Style at Home is bekend van

Verkoop je aan een man, aan een vrouw of aan een koppel?

Verkoop je aan een man, aan een vrouw of aan een koppel?

Kopers kopen met hun gevoel. Ze kopen vaak met hun hart, niet met hun verstand. Ze kopen een droom, een thuis. Mannen kijken over het algemeen met andere ogen naar een pand dan een vrouw. Hou rekening met het volgende als je een huis of appartement verkoopt:

Mannen letten vaker op de constructie en het bouwtechnische gedeelte van een pand. Denk aan de stevigheid van het gebouw, de staat van het dak, de ramen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Als je een handige man hebt, vindt hij een paar kluswerken geen probleem. Toch niet iedereen is handig. Het is slim achterstallig onderhoud en kluswerken weg te werken.

Vrouwen zoeken een thuis en laten zich meer leiden door sfeer. Ze kijken of er genoeg plaats is voor alle Meubels, of er genoeg opbergruimte is en/of het huis makkelijk te onderhouden is. Ze zien op tegen achterstallig onderhoud, klus- en schilderwerken en slecht gepoetste huizen. Ook zien ze op tegen de last, het stof en het vuil dat verbeteringswerken met zich meebrengen. Als een vrouw zich niet goed voelt in de woning, gaat de koop meestal niet door.

Werk achterstallig onderhoud weg, poets grondig en zorg voor sfeer en gezelligheid.

Reken een investering van 3% van de waarde van het vastgoed. Je zal gemiddeld 4 keer sneller verkopen en 15% meerwaarde realiseren. Een goede vastgoedstyling verdient zichzelf altijd terug. Vind meer info op onze site onder Vastgoedstyling.

Quick Navigation