Verkocht op 1 dag – Poppel leeggehaald

Style at Home is bekend van

Verkocht op 1 dag – Poppel leeggehaald
verkocht-op-1-dag-poppel-leeggehaald

Verkocht op 1 dag – Poppel leeggehaald

Zo snel kan het gaan, eerste open-deur weekend en het appartement was de deur uit! Is dat niet snel. Deze voormiddag heb ik het leeggehaald. Het andere appartement is nog te koop, zie meer foto’s op onze FB pagina https://www.facebook.com/StyleATHomevastgoedstyling.

Volgende week is weeral mega-druk.Voorlopig staan er 3 inrichtingen voor Style at Home op de planning. MaandagVM 2 appartementen, in de NM 2 panden te bezoeken met een nieuwe en een bestaande klant om offerte te maken. ‘s Avond geef ik terug les Vastgoedstyling bij Syntra. Ik hoop dat mijn stem tegen dan terug is, nog steeds erg hees.Op dinsdag start een Plato Werkshop via de Kamer van Koophandel.

Het is de 7de keer dat ik meedoe als Platonist. Ik kijk er al naar uit om leuke ondernemers te leren kennen.Woensdag doe ik het even rustig aan, alé ja, professioneel rustig dan. Mijn man vertrekt terug een week naar het buitenland en ik ben weer even single met 3 kids. Een heel gedoe zo alleen – zeker met 2 kleuters van bijna 3 en 4 – om alles op tijd rond te krijgen.

Donderdagochtend vind je me op Batibouw en krijgt onze businessclub nadien een bedrijfsbezoek bij Bulo.VrijdagVM richten we weer een appartement in met kartonnen meubels en moet de tender binnen zijn om 3 huizen op te frissen, te schilderen, vloeren en bemeubelen.

Er staat dus weeral een leuke en drukke werkweek voor de boeg. Nu nog wat administratie en dan kan het weekend beginnen. Straks hebben we een dineetje in ‘t Felix Pakhuis met een hoop vrienden om daarna gaan lekker uit de bol te gaan in den Industria op de Sex in the City-fuif! Fijn weekend alvast!

 

Quick Navigation