Veel veel werk

Style at Home is bekend van

Veel veel werk
wilrijk_wolsbeemd6_1v_01

Veel veel werk

Veel werk, tof, tof, maar dan ontbreekt de tijd om een toffe blog te onderhouden… Deze week 4 panden ingericht. Onze werkflow is op 6 maanden gestegen tot 200 in te richten panden per jaar. Zowel met echte als met kartonnen meubels, eerlijk verdeeld de helft echte en de helft kartonnen meubels. Om eerlijk te zijn, doe ik liefst karton, snel, easy, leuk en grappig … Maar, ‘t is de klant die beslist.

Nieuws: 1. Grootste nieuwtje: We hebben onze 1 ste werknemer aangeworven. Pia Pavlin is mijn rechterhand. Pia is architecte. Dus niet zomaar een binnenhuisarchitect of een interieur-stylist. Neen hoor, ineens the real stuff. Vaak is ze slimmer/handiger dan ik om ruimtes in te delen, ik leer dus (weeral) bij en ons bedrijf klimt professioneel weeral een trapje hoger.

2de nieuwtje: We hebben naast onze aanhangwagen eindelijk onze eigen vrachtwagen! Dit geeft een ongelofelijke vrijheid. We zijn operationeel veel vrijer, niet meer verplicht alles steeds te lossen omdat de vrachtwagen “binnen” moet om te dienen voor een andere klant. Soms gebruiken we hem ook als “magazijn”. Vandaag een pand leeggehaald, morgen de meubels in een ander pand plaatsen. Geen probleem … blijft gewoon in de vrachtwagen tot we het nodig hebben. Zalig!

3. Maison en Objets: Wat een grave beurs. Zo grooooooot. Nieuwe trends gespot, hot hot zijn: Eco-trend: recyclage (versleten tapijten zijn zo hot!) Maroccaans: koperkleurig, prints,… (binnen 2 weken in Marrakech op vakantie met familie, decostuff kopen…) Pink is the new Black (whaaaah) DIY = alles wat zelf te maken is, zoals borduren, breien, haken Terug naar de essentie: Mindfullness en andere technieken om jezelf te ontdekken, … Ik vond het ook straf dat de “ethnic” nog steeds IN is. Gelukkig maar, ‘k heb nog best veel etnische spullen.

4. Syntra West heeft weer 14 leuke toekomstige vastgoedstylisten in spé. Elke maandagavond enthousiasmeer ik de West-Vlamingen hoe het vak professioneel uit te voeren.

Tot de volgende…

Quick Navigation