Snelle verkoop

Style at Home is bekend van

Snelle verkoop
snelle-verkoop

Snelle verkoop

Zeer drukke week. Maandag VM de 3 op te frissen woningen bezocht met onze schilder in Turnhout. 6 weken werk met 3 gasten, is een erg grote klus. We dienen ook in om te vloeren en natuurlijk ook om in te richten, alle meubels, gordijnen en accessoires om het gezellig te maken.

Dat is het leukste werk natuurlijk. Vrijdag moet de tender binnen, we zijn druk ah rekenen. In de namiddag 4 appartementen gestyld voor een professionele verhuurder. Het verhuren liep wat stroef, de appartementen oogden wat kaal, ongezellig.

Een paar knappe plaids, kussens en mooi opgemaakt bedden toveren sfeer en gezelligheid + knappe foto’s, dat verkoopt! ‘s Avonds les gegeven in Vastgoedstyling voor Syntra. Zat zonder stem (nog steeds trouwens), gelukkig hadden ze een micro.

Wel handig zo’n ding, ik ga dit elke week gebruiken. In Lier bij onze klant Fides werden al 5 van de 6 appartementen verkocht op 1 maand tijd! Weeral succesvolle styling. Klant super tevreden, wij ook. Zie foto’s, kan niet anders dan succesvol verkopen voor hen zijn. Gisteren 2 appartementen voor Condominium ingericht, in Brussel en in Herentals.

Zie FB pagina https://www.facebook.com/StyleATHomevastgoedstyling voor foto’s.

Morgenvroeg vind je me in een schilder cursus om betere schilderijen voor de inrichtingen zelf te maken. In de namiddag doe ik weer een fotoshoot met styling voor 2 appartementen.

Nu nog wat rekenen aan de tender. Tot binnenkort!

 

Quick Navigation