Kartonnen meubelen blijven steeds harder verkopen.

Style at Home is bekend van

Kartonnen meubelen blijven steeds harder verkopen.

Kartonnen meubelen blijven steeds harder verkopen.

Vorige week 3 panden ingericht met meubels. Naast onze eigen plaatsingen, begint de koopsite www.kartonnenmeubelen.com ook goed te lopen.

Ongeveer 3 keer per week wordt een pakket opgemaakt en verstuurd. Realisaties door ons zelf ingericht vorige week:Appartement 3 slaapkamers + kantoor ingericht met kartonnen meubelpakket. Appartement 2 slaapkamers ingericht met kartonnen meubelpakket. Villa te Kraainem ingericht met pakket meubelverhuur.

En wie het dat gedacht… we krijgen ook meer en meer interesse vanuit de makelaarssector. Worden ze toch slimmer of wordt het lastig om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Lees ook: Meer en meer makelaars falliet. Oplossing: Slimme makelaars werken met een Vastgoedstylist of huren onze meubels. Gisteren nog een appartementje in Antwerpen ingericht bestemd voor verhuur. 7 Appartementen te huur met zijdelings zicht op Napoleon dok..

Daarna een lunchke met de ontwerper van het fantastische UGLY concept. Check it out, het is geweldig. Nadien vond je me bij nieuwe klant The Bridge om 3 projecten in te richten in Zaventem en Nijvel. Straks bezoek ik Project “de Hofkes” van Willemen met onze nieuwe schilder. We schilderen en richten hun modelappartement in voor de Open Werven dag.

Onze flyer naar 800 projectontwikkelaars is zeer goed ontvangen. Donderdag verstuurd, we hebben al 2 nieuwe klanten!

En onze stand op Realty moet natuurlijk verder worden aangekleed. De stand is al aangekleed met design meubels, dikke tapijten, planten, accessoires. Nu nog een paar sprekende wandborden opmaken + ons logo.

Place to be 13-14-15 mei, kom ons bezoeken op stand 3435:

Place to be 26 of 27/04: Toffe vintage in Tour & Taxi

Nu snel dozen gaan inpakken voor 2 verkochte pakketjes kartonnen meubels. Tot de volgende blog…

Quick Navigation