Industriële ruimte omgetoverd tot gezellige showroom.

Style at Home is bekend van

Industriële ruimte omgetoverd tot gezellige showroom.
kartonnen_meubels_eeklo02

Industriële ruimte omgetoverd tot gezellige showroom.

Onze collega Vastgoedstylist Sofie Notteboom kreeg een grote industriële ruimte in Eeklo ter beschikking om onze verhuurpakketten uit te stallen. De opdracht luidde: alle mogelijkheden aan bod laten komen, optimaal inrichten en vooral de grote vierkante ruimte gezellig maken.

Het moest dus vooral cosy worden + we moesten alles laten zien. Leuke opdracht vond we dit. We plaatsten een kartonnen woonkamer, een eetkamer met kartonnen keuken en een kartonnen slaapkamer met bureautje. Ook de echte meubels kregen hun plaats, een woonkamer en eettafel met echte stoelen die ook kan dienen om klanten te ontvangen en een kopje koffie aan te bieden inclusief een luxe zithoek. Het zijn bijna 2 volledig ingerichte huizen geworden.

Hoe grote ruimtes toch gezellig maken :

TIP 1 : In grote ruimtes is het van belang om de meubels zeker niet dicht bij de muren te zetten. Zie ook blog Hoe meer ruimte in je interieur creëeren? Buiten de keuken en het bed hebben we dan ook alles een stuk naar het midden opgesteld.

TIP 2 : De meubels dienen als basis om de ruimtes in te delen. Afwerken doe je met decoratiestukken. Gezelligheid en sfeer creëer je met toffe accessoires en decoratie.

TIP 3 : Je hebt in grote ruimtes ook “grote” accessoires nodig, grote schilderijen, hoge planten, grote tapijten en lampenkappen. Beknibbel niet op decoratie, zij maken het geheel af. Indien je twee kleinere schilderijen hebt, gebruik deze dan samen om één grotere geheel te maken (op voorwaarde dat ze bij elkaar passend zijn).

Meer tips vind je op onze website en via onze sociale media kanalen.

Quick Navigation