GAT IN DE MARKT : Unizo Artikel doet business boomen

Style at Home is bekend van

GAT IN DE MARKT : Unizo Artikel doet business boomen

GAT IN DE MARKT : Unizo Artikel doet business boomen

Ons artikel in ZO van Unizo heeft heel wat stof doen opwaaien. Mijn telefoon staat niet stil sinds donderdag. Ondertussen al 11 offertes gemaakt. Dit is echt wel heel leuke publiciteit voor het Concept van Vastgoedstyling. Tijdens het inrichten van het pand in Brussel uitzonderlijk met meubels van een klant vandaag, kreeg ik 4 telefoons terwijl ik de tafel aan het dekken was en probeerde de gordijnen recht te hangen.

SINT JANS MOLENBEEK GEVELD DOOR GRIEP Vrijdag zo ziek als een hond in bed, 2 inrichtingen moeten verzetten. In je bed aanvragen beantwoorden met tablet gaat dus ook. Maandag gelukkig beter, succesvolle inrichting met kartonnen meubels in Aalst geplaatst. Heb een zeer kritische styliste overtuigt! Kartonnen meubels in Aalst

WEERAL IN DE PERS ‘s Avonds les in Brugge aan mijn 14 cursisten Vastgoedstyling bij Syntra. We kregen een journaliste over de vloer tijdens de les. Journaliste voor de Roularta groep Ilse Naudts wilt een artikel wijden over ons vak, een hele pagina in de weekend editie. Tof, tof, ik hoop dat die “mindset” over “Hoe je huis optimaal verkopen” in België snel verandert. Zulke artikels timmeren mee aan de weg om Jan Modaal ook te overtuigen iets te doen alvorens te verkopen.

WAAR ZIJN WE AAN HET WERK? Aan mijn cursisten die graag mee komen inrichten en het “werk” aan der lijve ondervinden, zend ik mijn agenda voor de komende weken even door. Je bent zeer welkom! Voorwaarde: Niet té nette kleding aantrekken en handen uit de mouwen steken :-). Woe 02/02 volg ik een opleiding interieurfotografie van een gerenommeerd fotograaf in onze showroom. Wie heeft zin om mee te volgen, reflexcamera wel noodzakelijk?

Voorlopige Agenda komende dagen en weken

Donderdag 27/02 VM Berchem: verhuis kartonnen meubels

Vrijdag Lier VM: weghalen echte meubels

Maandag Antwerpen 03/03 VM: plaatsing kartonnen meubels

Dinsdag 04/03 10 h: showroom Aartselaar opleiding fotografie

Woensdag: 05/03 VM: Arendonk: aanvullen echte meubels + Turnhout: kartonnen meubels

Maandag 10/03 VM: inrichten Niel en aanpassen Schelle echte meubels

Dinsdag 11/03 VM: uithalen Maldegem echte meubels + NM Waregem: plaatsing echte meubels

Woensdag 12/03 VM Schilde: plaatsing kartonnen keuken Ben vandaag ook uitgenodigd door Atemis – Artemis-netwerk van en voor ondernemende vrouwen om als rolmodel te komen spreken op hun Inspirerend Café op 24/04 te Mechelen.

Was erg vereerd! Amuseren ons te pletter!

Quick Navigation