Donderdag de 6de

Style at Home is bekend van

Donderdag de 6de

Donderdag de 6de

Weeral leuke dag gehad. Potentiele klant Vastgoed De Waele, grootste makelaar uit W-Vlaanderen (gem. 1500 panden in portefeuille) ontvangen in onze showroom. Klant was gecharmeerd door onze inrichting, had ook weeral niet opgemerkt dat de koffie gezet werd op een keuken uit karton :-). Daarna van A’laar naar Turnhout gereden, via Lier om samen een paar panden te bezichtigen.

Klant was uitermate gecharmeerd door onze inrichtingen en aanpak. Ben zeker dat werk volgt… Had in NM afspraak bij klant in Turnhout ivm tender om 3 volledig uitgeleefde woningen op te frissen en in te richten. Kei tof werk, wordt spannend ivm tender, want gaat toch om 100K€. Schat onze kansen zeer goed in, zeker de helft halen we binnen, duim met me mee voor de rest.

Nog goed nieuws gekregen voor de inrichting van onze beursstand op Realy in Brussel in mei. Zeer grote stand van 80m², die we delen met de organisator. Ik had een paar vaste leveranciers gevraagd of ze grote knappe decoratiestukken en meubels ter beschikking stellen.

Vandaag OK gekregen van Serax en Bulo, tof tof, ben kei blij! Wordt graaf, knap… Morgen naar Breda, naar mijn studentjes. Ik zal wat fotookes maken, hopelijk krijg ik ze netjes gepost op deze blog, geen ervaring met dit ding, maar dat komt wel…

Quick Navigation