360° fotografie

Gecreëerd op 14/08/2019
Vastgoedfotografie

Style at Home probeert steeds de laatste trends te volgen. Onze inrichtingen werden al jaren gefotografeerd met digitale Canon, Nikon en Sony camera's van onze stylisten en van het bedrijf. Uiteraard fotograferen we elke ruimte met een breedbeeldlens en wordt de camera op een stevig statief geplaatst. Op kantoor werd elke foto bijgewerkt in het professioneel nabewerkingsprogramma Lightroom. Reken makkelijk 1,5h inclusief nabewerken per fotoshoot.

Lees meer
360° fotografie

Hoe meer bezoekers aantrekken op internet?

Gecreëerd op 21/08/2017
Vastgoedfotografie

Meer bezoekers voor je vastgoed aantrekken? De meeste bezoekers starten hun zoektocht op internet, zorg dat je eruit springt.

Lees meer
Hoe meer bezoekers aantrekken op internet?

Professionele na-fotoshoot met finishing touch

Gecreëerd op 28/02/2017
Vastgoedfotografie

Na een vastgoedstyling advies wil je weten of de klant de uitvoering zelf zal doen of dat hij een aantal zaken wil uitbesteden aan een professional. Indien hij alles zelf wil doen, kun je vragen wanneer hij ermee klaar zal zijn en of hij nog een professionele fotoshoot wenst met een kleine styling om de puntjes op de i te zetten.

Lees meer
professionele vastgoedstyling - fotoshoot na

Vastgoed leeg verkopen is niet slim

Gecreëerd op 20/11/2016
Vastgoedstyling / Vastgoedfotografie

Een leeg huis verkoopt minder goed. Onbewoonde huizen en appartementen zonder meubels, blijven langer te koop staan. Tot 4 keer.

Lees meer
Vastgoed leeg verkopen is niet slim

Smartphone foto's

Gecreëerd op 14/05/2016
Vastgoedfotografie

Vaak krijg ik de vraag of je ook mooie interieurfoto's kunt maken met je smartphone. Dit kan zeker. We hebben het even bewezen en geven je nog enkele tips mee hoe je het zelf ook kunt doen. Lees het verslag van onze Vastgoedstylisten. Reservebatterij en oplader vergeten terwijl ze ver in Wallonië zitten om een Home Staging en Interieurinrichting uit te voeren in opdracht van Matexi.

Lees meer
Smartphone foto's

Pages