Cursus vastgoedfotografie

Description Cours Norme

Style at Home est connu pour

Vastgoedstylist worden?

Ben je creatief en vind je inrichten en decoreren leuk? Wil je als professioneel Vastgoedstylist aan de slag, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen?

Volg één van onze cursussen en leer het van de beste. Style at Home richt meer dan 450 panden in per jaar. Bij ons leer je alle kneepjes van het vak.

Op twee dagen tijd leer je een woning of appartement sfeervol en ruimtelijk inrichten. Je leert hoe je als vastgoedstylist zo snel mogelijk succesvol wordt om je bedrijf commercieel uit te bouwen. Je krijgt de kans om na het volgen van de cursus met ons team mee panden in te richten. We leren je het vak ook in de praktijk. Je mag beschikken over alle fotoreportages van Style at Home om je portfolio aan te vullen.

Na de cursus Vastgoedstyling kan je ook de cursus Vastgoedfotografie volgen. Als je ook graag zelf je schilderijen maakt, leren we je dit tijdens de toffe workshop: Maak je eigen schilderij. Zie het filmpje op Instagram, hoe leuk schilderen wel is.

Weinig tijd of passen de data je niet? Bestel de zelfstudie Vastgoedstyling, vul ons formulier in voor meer info.

Waar vind je ons?

BIS – Expo Gent

Style at Home is elk jaar aanwezig op de BIS beurs, normaal vindt deze plaats op 2 tot 10 okober. Meer info te vinden op BIS2021 voor de volgende editie.

MIPIM 2020 – Palais des Festivals Cannes

Deze werd spijtig genoeg gecancelled. Je vindt Style at Home voor het 6de jaar op de editie Mipim2021 tussen 7 en 10 juni.

WE ARE REAL ESTATE 2020/2021 – Expo Brussels

Meer info vind je op We are Real Estate.

REALTY – Knokke

Al 6 jaar op een rij vind je Style at Home op Realty. Op Realty-Knokke 2019 organiseerden we een VIP receptie voor onze klanten, leveranciers en partners samen met Bulo. Even meegenieten? Fotoreportage vind je hier. Realty2020 is gecanceled. Editie 2021 vindt plaats op 16 en 17 september in het Gare Maritime. Graag een uitnodiging op onze receptie? Stuur een mail naar bulo@styleathome.be.

MAPIC 2021 – Palais des Festivals Cannes

Je vindt Style at Home bij een volgende editie van Mapic in november.

SALON VAN MEDEEIGENDOM 19 november – Expo Brussels

Je vindt Style at Home al 2 jaar op deze beurs. Naast onze eigen stand, richtten we jaarlijkst de VIP lounge sfeervol in. Meer info op Salon van de Medeëigendom.

DIGITAL CONSTRUCTION – Wild Galery Vorst

Deze beurs werd de eerste keer georganiseerd door de Federatie van de Bouw op 11 en 12 oktober 2017. Je kon ons bezoeken op stand 38. Meer info op de site van Digital Construction.

WONEN – BOUW & RENO – Antwerp Expo

Op deze beurs vind je de Style at Home stylisten om interieur advies te geven. Je maakt een afspraak met een styliste via de website. Meer info op de site van Wonen.

Quick Navigation